Rakennetaan yhdessä houkutteleva kylien Kouvola -tilaisuus

Rakennetaan yhdessä houkutteleva kylien Kouvola -tilaisuus featured image
Event date 30.09.2022 - 30.09.2022
Event time 15:00 - 17:00
Event location Kouvola
City Kouvola
Event organiser Kouvola kylien neuvottelukunta / Kymenlaakson Kylät ry

Kouvolan kylien neuvottelukunta ja Kymenlaakson Kylät ry järjestävät kylien ja kaupungin yhteistyötilaisuuden Kouvolatalolla perjantaina 30.9.2022 klo 15-17.

Miten rakennamme kestävää ja houkuttelevaa Kouvolaa yhdessä? Mitä kaikkea kaupunki, kaupunginosat ja kylät voisivat tehdä yhdessä, jotta Kouvola jatkossa näyttäytyisi houkuttelevampana ja monipuolisena vaihtoehtona muuttajalle. Havahdutaan yhdessä mahdollisuuksiin ja kehitellään entistä tiiviimpää yhteistyötä.

Tilaisuuden juontaa Suomen Kylät ry:n maallemuuton asiantuntija Johanna Niilivuo. Maaseudun ja maallemuuton trendeihin meidät johdattaa Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen tohtori Tuomas Kuhmonen.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tilaisuuden kohderyhmänä ovat kylien ja vapaa-ajanasukkaiden edustajat, kyläkummit/valtuutetut sekä kaupungin virkamiehet laajasti eri toimialoilta. Tilaisuuden jälkeen osallistujille on varattu kahvitarjoilu Cafe Juhlassa.

Ennakkoilmoittautumista toivotaan kahvitarjoilun järjestämiseksi www.kymenlaaksonkylat.fi. (HUOM! Vielä voi ilmoittautua, mutta 20.9. jälkeen ilmoittautuneiden osalta emme pysty huomioimaan mahdollisia erityisruokavalioita kahvituksessa.)

Lisätiedot Kymenlaakson Kylät ry:n verkkosivuilla. 

Back to top of page