Keitaan kierrätyspaja/Kahvila Kulmakiven kirpputori ja käsityömyymälä

Keitaan kierrätyspaja/Kahvila Kulmakiven kirpputori ja käsityömyymälä featured image
Event date 26.09.2022 - 27.09.2022
Event time 17:00 - 21:00
Event location Kulmakivi Kahvila / Keidas
City Kouvola
Event organiser Nordgroup Finland

Maanantaina klo : 17.00 – 21.00
Keitaan innovaatiopaja kierrätysmateriaaleista kaikenikäisille: Tuo mukanasi -> tuunaa ja vie mennessäsi. ’Vanhasta uutta’ -ajatuksella tehdään yhdessä esim. koruja, vaikkapa vanhoista lusikoista, koruista, laukuista, nahkatakeista, kankaista, pahvista tai maalataan vanhoille rullaverhoille taidetta!

Tule myös tutustumaan vanhaan Japanilaiseen Shou-sugi-ban puunkäsittelytekniikkaan. Vanhalle puupalikalle uusi elämä trendikkäästi.

Tiistaina 27.9 klo 17-21 Innovaatiopaja kaiken ikäisille Pelle Pelottomille! Alustus klo: 17.00, jossa keksijä-muotoilija Päivi Niemelä kertoo lapsillekin ymmärrettävällä tavalla mm. kiertotalouden keksinnöistä. Mitä ne oikein ovat? Haastamme kaikki yhdessä pitämään hauskaa kokeilemalla erilaisia muotoilumetodeja kokeellisessa ja ’ei niin vakavassa’ pajassa.
Et tarvitse mukaasi muuta kuin uteliaan mielen ja jos kaapistasi löytyy mitä tahansa puhdasta sinulle tarpeetonta tavaraa, niin tuo kierrätystavaraa mukanasi tuunataksesi sen tai lahjoita toiselle Pelle Pelottomalle. Paikanpäällä erilaisia tuunausvälineitä ja maaleja.

On hyvä jos pääset mukaan heti alussa, että saat mahdollisimman paljon pajasta irti, mutta mukaan voi liittyä koska vaan. Paja auki yht. 4 tuntia, mutta aiemminkin voi siis lähteä pois. Omat eväät mukaan!

Esittelyssä myös Japanilainen Shou-sugi-ban -puunkäsittelytekniikka sekä Kintsugi, rikkoontuneen astian tekniikka.
Käytetään omien ylijäämätavaroiden lisäksi mm. CLT- puutehtaan talonrakennus ylijäämää ja sukelletaan Savotan armeijan telttakankaan ylijäämäkangaspalasten maailmaan.

MA- TI klo: 17-21 ’ Tuo tullessas ja vie mennessäs’ tavaranvaihtotori, Kulmakiven Keitaalla.
Kahvila Kulmakivessä Kirpputori, käsityömyymälä ja kahvila auki ti- pe 11- 16.30- Tervetuloa!

Back to top of page