Jätä Pieni Jälki -kuvahaaste

Jätä Pieni Jälki -kuvahaaste featured image
Event date 26.09.2022 - 02.10.2022
Event location Kymenlaakso
City Muu paikkakunta
Event organiser Kymenlaakson Kylät ry

Jätä Pieni Jälki -kuvahaaste somessa 26.9.-2.10.2022

Kerää porukka kasaan ja lähde mukaan siivoustalkoisiin! Ota kuva roskasaalista Kestävän kehityksen viikolla ja postaa kuvasi Facebookiin tai Instagramiin tunnisteilla #roskasaalis2022 #kestävänkehityksenviikko.

Kuvahaasteelle haluamme osallistaa kaikki kymenlaaksolaiset Kestävän kehityksen viikkoon omalla pienellä suurella panoksella. Roskia voi kerätä yksin tai yhdessä vapaasti mistä vain Kymenlaakson kolkasta.

Kuvahaasteeseen osallistutaan julkaisemalla kuva Facebookissa tai Instagramissa tunnisteilla #roskasaalis2022 #kestävänkehityksenviikko. Haasteeseen 26.9.-2.10.2022 välisenä aikana osallistuneiden kesken arvotaan roskapihdit ja kassillinen kestäviä tuotteita. Haasteeseen osallistuvien kuvien tulee olla julkisesti nähtävillä eli jaossa avoimissa kanavissa. Facebook tai Instagram eivät ole mukana arvonnassa.

Kuvahaasteen järjestävää Kymenlaakson Kylät ry:n Kestävän kehityksen viikko -projekti. Yhteistyössä Siisti Siti -kampanjat.

Haminan ja Kouvolan Siisti Siti-kampanjat tarjoavat mm. roskapihtejä ja muita tarvittavia välineitä kaupunkien kirjastoissa.

Muista turvallisuus siivotessasi epämääräisiä roskia ja esimerkiksi tienvarsia. Hyvä ohjeistus siivousturvallisuuteen löytyy mm. alla olevasta linkistä.

Siisti Siti Kouvola: https://www.kouvola.fi/asuminen-ja-ymparisto/luonto-ja-ymparisto/ymparistoohjelma/siisti-siti/

Siisti Siti Hamina: https://www.hamina.fi/asukkaalle/asuminen-ymparisto/luonto-ja-ymparistonsuojelu/siisti-siti/

Back to top of page